Casa Muronell

Casa Muronell

Projecte d’un petit habitatge unifamiliar a Sant Feliu del Racó, al Vallès Occidental.

La parcel·la, una petita pineda amb fort pendent, però orientada a sud, i amb accés per dos carrers, determina la distribució de la casa. Es planteja dividir en tres parts el programa, cada una de les parts ocupant una planta. Les plantes estaran disposades sobre el terreny aprofitant el pendent, creant així terrasses, i el mínim moviment de terres i fonamentació.

S’accedeix pel carrer superior, per a gaudir de les millors vistes i orientacions, i es distribueix amb el garatge a la planta superior, els espais de viure a la planta primera, amb una gran terrassa, i els espais més privatius -habitacions i banys- a la planta baixa.

Es planteja l’habitatge com un edifici de baix consum i de gran eficiència energètica, amb ventilació creuada, calefacció i refrigeració per aerotèrmia, i una envolupant fortament aïllada però alhora amb molta inèrcia tèrmica, per a garantir confort i temperatures estables a l’interior.

CLIENT: privat

PROJECTE: Victor Bouman

SITUACIÓ: Sant Feliu del Racó, Vallès Occidental

CATEGORIA: habitatge unifamiliar

ESTAT: en curs

Casa Muronell
Casa Muronell
Casa Muronell
Casa Muronell

Avís de cookies

Fem servir cookies per millorar l’experiència d’ús de la pàgina. Si continues navegant, entendrem que estàs d’acord amb el seu ús, però pots les pots deshabilitar si així ho vols.

This site is registered on wpml.org as a development site.